Wooden Soldiers

Clips

Potion – official video

Official videoclip Potion – Wooden Soldiers

Indiefolkband Wooden Soldiers brengt in 2018 haar debuutalbum uit. De tweede single van dit album, Potion, is nu te beluisteren op Spotify en iTunes. De official video van Potion staat op YouTube. De videoclip is een animatie gemaakt door Agnes Loonstra.

Beluister Potion nu op Spotify of iTunes en bekijk hier de officiële videoclip. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat het ons weten op Facebook, Instagram of stuur een ouderwetse mail.

Debuutalbum Wooden Soldiers

Potion is de tweede release van het debuutalbum van Indie folk band Wooden Soldiers. Het album wordt in 2018 song voor song uitgebracht: steeds 1 single met clip. Hou ons dus in de gaten want regelmatig verschijnt er iets nieuws.

Potion is opgenomen in de Mailmen Studio. Video door Agnes Loonstra​, recording and mixing by Martijn Groeneveld​, mastering by Darius van Helfteren​. Op Potion zijn te horen: Frank Wolff,​ Nora Iburg​, Agnes Loonstra, Jan van der Hoeven, Bart van Gemert, Marthe Lasthuis​.​ De videoclip is een animatie gemaakt door Agnes Loonstra.