Wooden Soldiers

Clips

Crazy Town – Official Video

Official videoclip Crazy Town

De videoclip van Crazy Town werd op 2oktober 2018 uitgebracht. In de video hoor je een speciale live-versie van Crazy Town, dat werd opgenomen in drie verschillende ruimtes met een eigen, karakteristieke akoestiek. Het maakt deel uit van een bijzonder project van Spot on Sound dat een reeks bijzondere live-opnames met uiteenlopende artiesten presenteerde. Wooden Soldiers vormde met Crazy Town de afsluiter van deze reeks. The Daily Indie schreef er een mooi artikel over. Lees het hier: “De indie-folkers van Wooden Soldiers gaan met Spot on Sound een akoestische live-uitdaging aan”

De videoclip van Crazy Town is opgenomen in de Planeet, een leegstaand pand in het centrum van Utrecht, door Spot on Sound. Video: Benjamin Kamps. Recording and mixing: Spot on Sound Studio. Engineer: Dexter Wouters. In de clip zijn te zien en horen: Frank Wolff,​ Nora Iburg​, Agnes Loonstra, Jan van der Hoeven, Bart van Gemert, Freek Rijna.

Twee verschillende versies
Crazy Town is de vierde single van het debuutalbum van Wooden Soldiers, en is nu te beluisteren op Spotify en iTunes. Deze studioversie verschilt van de uitvoering die in de videoclip te horen is: hierin speelt Wooden Soldiers het lied live, gebruik makend van de natuurlijke akoestiek van de ruimtes. Er zijn dus twee verschillende versie van hetzelfde lied!

Beluister Crazy Town nu op Spotify of iTunes en bekijk hier de officiële videoclip. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat het ons weten op Facebook, Instagram of stuur een ouderwetse mail.