Wooden Soldiers

News

duistere video My Name voorbode van album

My Name singlerelease

De vijfde single van Wooden Soldiers’ langverwachte debuutalbum heet My Name is de meest duistere single tot nu toe, met bijbehorende onheilspellende videoclip. Na een exclusieve pre-release door Maxazine NL is onze nieuwste single officieel gereleased. 3 voor 12 en ook onze zuiderburen van Frontview Magazine pikten de clip al snel op. Maar wij willen ook weten wat jij van ‘My Name’ vindt!

‘My Name’ is nu te beluisteren op Spotify en iTunes. Sharing = caring    #woodensoldiers

 

SINGLE RELEASE MY NAME – OFFICIAL VIDEOCLIP

‘My Name’ is afkomstig van het langverwachte debuutalbum dat later in 2019 zal uitkomen en is het meest duistere nummer dat Wooden Soldiers tot nu toe uitbracht. De singlerelease ging gepaard met een onheilspellende video, ge-edit met beelden van vijf verschillende filmmakers.

My Name, de vijfde single release van Wooden Soldiers’ debuutalbum, is te beluisteren op Spotify en iTunes. Bekijk hier de officiële videoclip gemaakt met beelden van vijf verschillende filmmakers. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

DEBUUTALBUM WOODEN SOLDIERS

Het album wordt song voor song uitgebracht: steeds 1 single met clip. Hou ons dus in de gaten want regelmatig verschijnt er iets nieuws. Kun je niet wachten om het hele album te horen? Na afloop van het releaseconcert kun je ons debuutalbum kopen, op CD of vinyl. Wanneer dit is? Daar werken we aan! Hier, maar ook via onze socials laten we het jullie als eerste weten. Stay tuned en volg ons op Facebook, Instagram, of Spotify of Youtube.

My Name is opgenomen in de Mailmen Studio, recording and mixing by Martijn Groeneveld​, mastering by Darius van Helfteren​. aan Crazy Town werkten mee: Frank Wolff,​ Nora Iburg​, Agnes Loonstra, Jan van der Hoeven, Bart van Gemert, Marthe Lasthuis​, Freek Rijna.

Have your say