Wooden Soldiers

News

Crazy Town nu te beluisteren op Spotify en iTunes

Single Release Crazy Town

SINGLE RELEASE CRAZY TOWN – OFFICIAL VIDEOCLIP

Crazy Town, de vierde single release van Wooden Soldiers’ debuutalbum, is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify of iTunes. Bekijk hier de officiële videoclip gemaakt door Spot on Sound. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!
Crazy Town is de vierde release van het debuutalbum van Indie folk band Wooden Soldiers.

De videoclip werd begin oktober al uitgebracht: een speciale live-versie opgenomen in drie verschillende ruimtes met een eigen, karakteristieke akoestiek. Een bijzonder project van Spot on Sound dat een reeks bijzondere live-opnames met uiteenlopende artiesten presenteerde. Wooden Soldiers vormde met Crazy Town de afsluiter van deze reeks. The Daily Indie schreef er een mooi artikel over. Lees het hier: “De indie-folkers van Wooden Soldiers gaan met Spot on Sound een akoestische live-uitdaging aan”

De single is in de studio opgenomen voor het album dat Wooden Soldiers uit zal brengen. In de videoclip is een andere, live gespeelde versie van Crazy Town te horen. Twee verschillende versie van hetzelfde lied dus!

DEBUUTALBUM WOODEN SOLDIERS

Het album wordt song voor song uitgebracht: steeds 1 single met clip. Hou ons dus in de gaten want regelmatig verschijnt er iets nieuws. Kun je niet wachten om het hele album te horen? Na afloop van het releaseconcert kun je ons debuutalbum kopen, op CD of vinyl. Wanneer dit is? Daar werken we aan! Hier, maar ook via onze socials laten we het jullie als eerste weten. Stay tuned en volg ons op FacebookInstagram, of Spotify of Youtube.

Crazy Town is opgenomen in de Mailmen Studio, recording and mixing by Martijn Groeneveld​, mastering by Darius van Helfteren​. aan Crazy Town werkten mee: Frank Wolff,​ Nora Iburg​, Agnes Loonstra, Jan van der Hoeven, Bart van Gemert, Marthe Lasthuis​, Freek Rijna.

Indiefolkband Wooden Soldiers brengt haar debuutalbum uit. De vierde single van dit album, Crazy Town, is nu te beluisteren op Spotify en iTunes, de official video van Crazy Town staat op YouTube.

Have your say