Wooden Soldiers

News

Crowdfunding EP geslaagd

Afgelopen woensdag kregen we bijna een rolberoerte want in minder dan 3 uur tijd ging de financiering van ons project van 54% naar 101% !!! Dat is bijna een verdubbeling van het totale bedrag! (Het zou ons niks verbazen als dit een Voordekunst-snelheids-record is.) We zijn de “inwendige bomontploffing” aan het verwerken en terwijl we dat doen fantaseren wij wat we allemaal kunnen gaan doen in de studio.

Met de vorige update werd al duidelijk dat de EP opnames door konden gaan. Maar nu, met het succevol behaalde doelbedrag en nog 27 dagen te gaan, weten we ook heel zeker dat dit heel tof gaat worden! Want hoe meer geld, hoe meer tijd we in de studio kunnen doorbrengen, en hoe meer mooie sounds we kunnen gaan maken! We denken er bijvoorbeeld aan om voor 1 track een blazerssectie in te huren. En/of een extra dag in de studio te vertoeven. Misschien een extra song opnemen…..

Dus mochten jullie ons nog een extra zetje willen geven door de EP alsnog voor te bestellen dan kan dat gewoon nog, en zorgen wij ervoor dat we met dat geld jullie extra blij kunnen maken met onze muziek.

Maar voor nu sowieso…. ENORM BEDANKT, al jullie lieve donateurs die ons hebben geholpen!

Have your say